Fransk ferie i sjarmerende omgivelser!

Montée de la Bourgade med Middelhavet i bakgrunnen

Til forskjell fra mange andre middel-alderlandsbyer på Côte d'Azur, er Haut de Cagnes en egen bydel som er integrert i en moderne storby. Haut de Cagnes ligger som navnet tilsier på en høyde i byen Cagnes og det er kort avstand gode butikker og til stranden.

Noen av restaurantene på Place du Chateau

Landsbyen utmerker seg også ved at det er et spesielt godt utvalg av restauranter. I Guide Michelin er 3-4 av landsbyens restauranter som regel nevnt, og det finnes ytterligere 6-8 gode restauranter i landsbyen.

 

 

 


Haut de Cagnes er middelalder-bydelen i kystbyen Cagnes sur Mer (klikk her for kart) som ligger på den franske riviera (klikk her for kart).
Byen utmerker seg med sin kombinasjon av sjarmerende atmosfære, kort avstand til Nice, Cannes, Antibes, Monaco og mange andre attraktive reisemål. Ikke minst viktig er enkel adkomst 15 min. fra Nice flyplass - det er like kort fra flyplassen til Haut de Cagnes som fra flyplassen til gamlebyen i Nice.

Landsbyen har beholdt en provençalsk, rustikk sjarm og innbyr til å oppleve en uke eller tre av det gode liv i Sør-Frankrike!

 

 

 

Aktualiteter

Omtale av restaurantene oppdatert

Suzi Solidors hus på Place du Chateau blir atelier og bolig for kunstnere

Referat fra Christies auksjon av René Gaffés samling og bekreftelse av salgsbeløpet fra FN (les historien under Aktiviteter)

Ny Web-side for hoteller og restauranter i Haut de Cagnes

Artikkel i New York Times anbefaler besøk i Eze, Villefranche og - Haut de Cagnes!

Smykkekunstneren Esty Grossmann med ny Web-side

Link til bestilling av Europeisk helsetrygdekort på nett - ca. én ukes leveringstid

 

 


Kontakt Hilde & Tormod Tømte, StrÝmsveien 71, 2010 STRØMMEN
Telefon +47 63 80 24 52 Mobil +47 97 77 22 86 Faks +47 47 91 62 56
Epost postAlfakrøllfranskferie.com